5-те най-нахъсани и състезателни зодии, които неотстъпват на никого и на нищо!

loading…


Овен
Конкуренцията е това, което поддържа Овните живи. Състезателният дух е дълбоко заложен в характера им, дотолкова, че въобще не знаят как да губят. Ето защо винаги се стараят да печелят, за да не изпадат в нервни кризи и агресивни изблици, ако не се окажат първи. За тях да бъдеш втори е най-голямото унижение в живота.

Лъв
Лъвовете постоянно си поставят нови и все по-високи цели. Отегчават се много бързо, ако нещата се случват като мед и масло в живота им. Става им скучно, ако нямат конкуренция, какво да постогат и за какво да се борят. Обичат да им е трудно, за да им бъде интересно. А когато постигнат целта си, радостта им е кратка, защото бързо започва да ги гложди идеята за постигането на нови върхове.

Скорпион
Скорпионите имат състезателна злоба и са готови на всичко, за да победят. Но си поставят все пак постижими цели, защото мразят да губят. Разумни са в избора на конкуренти и каузи, за които да се борят, за разлика от Лъвовете, които се хвърлят в поредното предизвикателство без много да мислят. Инатът, последователността, организираността и упоритостта са техни много важни качества по пътя към успеха.

Козирог
Те обичат конкуренцията, защото само така могат да докажат на околните, че са нещо повече на фона на останалите. Обичат похвалите и ето защо често се превръщат в работохолици. Не се отчайвате, ако изгубите, а напротив – загубата ви мотивира още повече да покажете, че вие сте номер едно.

Водолей
Обичате конкуренцията, но най-вече, за да докажете на себе си, че сте най-добрите. За вас това е начин да подхранвате самочувствието си. Не държите толкова околните да ви ръкопляскат. Искате просто да знаете, че никой не може да ви стъпи на малкия пръст.

loading…