Хороскоп за 31 март, събота

loading…


Овен 21 март – 20 април

Лазаровден. Излезте навън, празнувайте, заредете се от усмивките на хората наоколо. Денят ще е тежък за изпадналите в изолация. Нужно ви е разбиране и любов. Посетете приятел в нужда. Всичко предприето ще тръгне успешно. Добре е да се прочистите от отровите в тялото и в душата. Диетата е препоръчителна. Някой ще бъде оставен и на любовна диета. Венера напуска вашия знак и може да ви остави „на сухо”. За сметка на това утре Слънцето ще бъде в съвпад с Меркурий в Овен, а този аспект ще стимулира ума и егото ви.

Телец 21 април – 20 май

Чудесен празничен и цветен ден. Венера навлиза в знака на трона си Телеца и ни облъчва с чувственост и любов. Лазаровден, момите шарят с очи и търсят мъжа на живота си. Символиката на деня е свързана и с тръбача, който свири за сбор. На маса ще се говорят сериозни неща, а сериозното в насрочените делови срещи ще се обръща на майтап. И независимо от двояките сигнали можете да постигнете много. От всяка осъществена днес среща и връзка ще вземете не само радости и сладости, но ще имате и материални облаги.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес няма маловажни неща. Всеки разговор и среща ще са от значение и ще ви изпълват с оптимизъм. Пътувайте, съберете се с приятели и близки, не отклонявайте покани и се движете в центъра на събитията. Тръбачът съдба свири сбор, събира единомишленици, хора с взаимни чувства, разбирания и амбиции. Полезно е всяко физическо натоварване. Добре е да се спазва и диета, шлаката лесно се изхвърля. И на сърцето ще ви олекне, ще се почувствате на мястото си, ще се радвате на взаимност и признание.

Рак 22 юни – 21 юли

Очертават с трудности при пътувания, несбъднати срещи и желания. Някой ще си поплаче, ако нещата не се развият така както би искал. Това пълнолуние ще ви зареди с меланхолия, ще отприщи спомени, ще ви постави пред невъзможен избор и може да се отрази неблагоприятно на здравето ви. Не вдигайте тежко, не казвайте тежки думи и точно на тези празници не се разделяйте с никого. Не оставайте сами, бъдете сред близки и приятели, не позволявайте на меланхолията да обезцвети този цветен и слънчев ден.

Лъв 22 юли – 22 август

Предприетото днес ще ви донесе удовлетворение и радост. Пътувайте, организирайте срещи на родата, съберете приятелите и децата, отворете дома си за лазаруващите, които ще ви пожелаят от сърце здраве, успехи и любов. От днес Венера ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Това ще придаде доста меркантилна окраска на любовните ви отношения. Ще трябва да се изръсите за престижен и скъп подарък. Претенциите към вас ще се увеличат, а и вие ще обръщате повече внимание на ползата от връзката, а не толкова на чувствата.

Дева 23 август – 22 септември

От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. До един месец може да се обзаведете с нова емоционална връзка, и то добре подплатена материално. Лазаровден е, очите шарят, всеки се стреми да покаже и да даде най-доброто от себе си. Очертават се пътувания, съвместни инициативи и семейни сбирки. По някакъв неведом начин ще попаднете на точното място и ще намерите това, което търсите. Ще почувствате и усетите някакъв особен призив. Тръгнете в тази посока и животът ще ви предложи нещо добро.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната от Везни образува тежки кармични аспекти в този уикенд. Това пълнолуние ще предизвика размествания в добре подредената ви вселена, ще ви раздели с един и ще ви срещне с друг. Пригответе се за рокади в следващите дни и на работното място. Не се претоварвайте с тежки физически дейности и не прекалявайте във фитнеса. Сетивата са изострени до краен предел. Не употребявайте силни парфюми и не казвайте силни думи, от които ще ви се иска после да се откажете. Радвайте се с радостта на близките.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

От днес планетата на любовта Венера ще ви гледа в позиция от знака на Телеца. Ще се наложи в близките дни да направите тежък избор в любовта, да обърнете гръб на един и да бъдете с друг. Дайте си сметка за истинските ценности в живота. Не изпускайте от погледа си тези, които наистина обичате и желаете. Провокациите ще идват от желанието да се изпитат всякакви удоволствия. Сетивата са напрегнати до краен предел. Тази вечер и лунатиците са на покрива. Пълнолунието превъзбужда, контролирайте се максимално.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес красотата разцъфва във всичките си форми и детайли. Венера навлиза в знака на трона си Телеца, наоколо ври и кипи от емоционално и любовно вдъхновение. И точно в такъв момент за вас ще се отвори повече работа, ще получите покани и ангажименти, от които в бъдеще ще изкарате добри пари и ще ви предложат изгодни оферти. Дано материалното не затъмни желанието и стремежа да се порадвате на красотата наоколо, но разбира се без да пропускате и добрата възможност за печалба сега и в бъдеще.

Козирог 22 декември – 20 януари

Казано е, че любовта ще спаси света, и точно днес планетата на любовта Венера навлиза в знака на своето господство Телеца. Този аспект ще ви донесе много късмет във връзките и много любов, които ще са ви нужни в натегнатата обстановка, която създават Марс и Сатурн във вашия знак. До три дни не са изключени конфликти и кризисни ситуации не само във вашия живот, но и в отношенията на много хора. Съветът е да не пътувате към рискови дестинации, да смирите претенциите си и да обгрижвате повече близките си.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Силни фактори ще ви налагат отговорности и ангажименти, които ще ви отдалечават от местата, на които ви се иска да бъдете. Ще се налага да правите компромиси в чувствата и в любовта. Венера вече ви гледа в нехармоничен аспект от Телеца. В такъв момент чувствата се прецеждат през фината цедка на ползата. Тези, които не ви ценят достатъчно, ще поемат друг ангажимент, независимо че са ви обещали присъствие и щастливи моменти заедно. Денят ще бъде проверка на истински важните за бъдещето ви връзки.

Риби 20 февруари – 20 март

Не пропускайте срещи и възможности за контакти. Всичко предприето ще ви донесе радост и любов, ще разчисти пътя пред вас и ще постави на нова и по-стабилна основа връзките ви. Радвайте се на празника, но при увеличен контрол на чувствата. Пълнолунието превъзбужда. Може да отблъснете някого не само с действия и думи, но и със силен парфюм или неподходяща визия. Сетивата са изострени до крайност, реагира се остро на променящата се среда. Не се оглеждайте дълго в огледало, отварят се тунели към други светове.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Ориентирайте се към приключване не само на работни проекти и служебни отговорности, но и на връзки, които са си „изпели песента” и вече не ви носят удовлетворение и радост. От средата на ноември нови шансове ще изплуват на хоризонта и през 2019 г. ще завладеете нови позиции, ще намерите нова работа и може да се обзаведете с нова любовна връзка.

Родените на това пълнолуние ще имат многотия и пълнота в живота си, ще се радват на късмет и придобивки. Проблемът в живота им идва от оформящия се съвпад на Марс и Сатурн, който може да им даде засилена агресивност и първосигнална реакция. Ще се ориентират към рискови спортове.

Заченатите днес няма да загубят връзката си с отвъдното. Често ще изпитват някаква необяснима тъга по нещо загубено. Ще бъдат пазени от неведоми сили и ще оцеляват при критични обстоятелства.

Автор: Неда Иванова

loading…