Хороскоп за 28 март, сряда

loading…


Овен 21 март – 20 април

Кундалини достига високи нива. Този ден ще помогне да отхвърлите зависимости и претенции към вас и дейността ви. На всички нива е добре да се провеждат прочистващи и оздравителни процедури. Тенденцията е да се изхвърля ненужното да се подкрепя и стимулира нужното, важното и това, на което ще се разчита в бъдеще. Разбира се, че ще ви оказват натиск и отпор. Всеки се стреми да заеме по-добри позиции. Без битка няма да мине. Вечерта навлизаме в деня на сърцето. Приберете се с подарък.

Работа-5, Пари-6, Любов-6, Късмет-5, Здраве-4


Телец 21 април – 20 май

Тежък ден за родените в третата декада. Конкуренцията е безмилостна, никой с никого на се съобразява. Този ден ни зарежда с желания и енергия за действие. Няма да ви правят отстъпки, ще трябва да се постараете повече на работното място. Трудно ще угодите на шефа. Партньорът у дома също е недоволен, а децата са неуправляеми. Не може да се изчаква, да се протакат действия и отговори на болезнени въпроси. Трудно ще избегнете неизбежното, но може да се движите по линията на най-малкото съпротивление.

Работа-5, Пари-5, Любов-5, Късмет-4, Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни

Независимо колко ви е трудно не се отказвайте от възможността да работите на две места и да продължите с личното си хоби. Ден на високите енергии и цели, на възможността да постигнете нещо непостижимо преди. Станете рано, не се колебайте да „захапете кокала”, да действате методично в посока на големите си амбиции. До вечерта постепенно се смирявате, навлизате в по-спокоен период, а и конкуренцията ви поставя на мястото ви. Смирете агресията, планирайте за утре участие в спонсорски и благотворителни изяви.

Работа-5, Пари-5, Любов-5, Късмет-5, Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Очертават се пикове в емоционален и физически план. Енергията Кундалини се събужда. Вътрешната ви сила търси поле за изява и ако я сдържате в себе си може и да се разболеете. Отпуснете парата, изразходвайте насъбрания потенциал за уреждане на лични и служебни дела. Не си губете времето в празни приказки с празни от съдържание хора. Каквото свършите в момента ще ви осигури по-добри житейски позиции. Вечерта е лежерна и спокойна. Един желан подарък и мил жест на внимание ще стопи ледовете.

Работа-5, Пари-5, Любов-5, Късмет-5, Здраве-5

Лъв 22 юли – 22 август

Тежък ден за родените в третата декада, особено ако не спазват правилата. Всеки бърза, всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки, дори и спрямо всепризнатите лъвове в работата си или на пътя към важна цел. Ще трябва да се постараете повече или да смените тактиката, ако искате да упеете. Опитайте да направите полезни за друг личните си амбиции. Така ще си спестите време, пари и усилия. Вечерта бъдете част от благотворителна проява. Включваме се към канала на космическата любов.

Работа-5, Пари-5, Любов-5, Късмет-5, Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Ден за разчистване на пътя и провеждане на оздравителни процедури. Ориентирайте се към диета, не се претоварвайте с много работа, но и не пропускайте благоприятните възможности. В този ден може да съдействате за нечия победа и да получите подкрепа за личните си амбиции. Грижете се за близките, стимулирайте действията на колега, който може да ви бъде полезен. Заедно ще вдигнете нивото и ще преборите конкурентите. Следобед Луната навлиза в Дева. Посоки и стремежи се променят, емоциите надделяват.

Работа-5, Пари-5, Любов-5, Късмет-5, Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес може да изкачите връх в кариерата и да вземете от живота това, което отдавна искате, но все е отивало при друг. Ден на високите енергии, цели и стремежи. Пасивността е нежелателна, но на всички нива трябва да пипате много внимателно. В хороскопа ви действат едновременно стагниращи и разширяващи аспекти. Важното свършете до обед, а за следобед организирайте срещи с хора, които са ви на сърце и към които имате жестове за връщане. Добре е да се направи дарение. Сами може да станете обект на спонсорска програма и закрила.

Работа-5, Пари-4, Любов-5, Късмет-5, Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За родените в третата декада до обед ще има доста напрегнати мигове, в които ще си мерите силите, ще спорите и ще се наранявате взаимно с близки и колеги. Не стойте пасивни, но и не тръгвайте в посока на големите амбиции. Отложеното за следобед ще мине много по-спокойно и за двете страни. Навлизаме в деня на сърцето, влизаме си в положението един на друг и заедно свършваме неотложната работа. Не взимайте окончателни решения независимо кой и с какво ви притиска. Опитайте да разберете всички гледни точки.

Работа-4, Пари-5, Любов-5, Късмет-5, Здраве-4

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Силен ден за родените в третата декада. Ще намерите сили да се справите с всеки проблем и да продължите в посока на личните и професионални задачи. Финализирайте сделка, приключете с ремонти и премествания, подсигурете си гърба с надеждна юридическа защита, с преподписване на нов договор и уреждане на наемни отношения. Следобед навлизате в период важен за близките. Помогнете, подкрепете инициативите на децата. Добре е до утре на обед да се участва в прояви на благотворителност. Жестовете се връщат.

Работа-6

Пари-6, Любов-6, Късмет-5, Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят започва с тежки битки на интереси на работното място. Забравяте за дадените обещания на близките и децата. Не се претоварвайте излишно. Ако отложите важните си срещи за следобед ще си извоювате повече предимства и екстри, ще се окажете търсен и желан партньор и за всичко ще плащате много по-малко. Навлизате в силен период и до петък ще постигнете максималното. Ще намерите спонсорска защита и човек, на когото да се опрете за протекция и съвет. Дистанциите се стопяват, тази вечер е магична.

Работа-5, Пари-6, Любов-6, Късмет-5, Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в третата декада ще имат трудно начало на деня с разпокъсана и тежка програма, с конфликти на работното място и у дома. Всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Не се пренапрягайте, щадете сърцето, търсете компромисния вариант и отлагайте важното за следобед. Шефовете ще ви стоварят работата на колега, който отсъства или не се справя. Не очаквайте нищо допълнително. Тази вечер се погрижете за близките, които се нуждаят от грижи. Дано има кой и за вас да помисли и да се погрижи.

Работа-5, Пари-5, Любов-5, Късмет-4, Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март

Мощни сили се надигат в тялото и в душата. Събуждате се готови на промяна, на важен ход и стъпка, която може да промени живота ви. Не се отказвайте от намерения и замисли, вземете изпит, поставете условията си на шефове и колеги. Не бива да се изчаква пасивно кой какво ще каже и направи. Важното е вие какво ще направите и уредите. Следобед Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата. В следващите дни се очертава открито и прикрито противопоставяне и промяна в плановете за пътувания. Тази вечер носи разбиране и любов.

Работа-5, Пари-5, Любов-5, Късмет-4, Здраве-4

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Очаквайте придобивки и успехи по пътя на служебната амбиция По този път някой ще срещне и любовта, може да направи бебето, да се сдобие с наследство и наследник. 2019 ще е година на отлив и приключване с досегашните приятелски връзки.

Родените днес няма да се задоволяват с малко, ще са деца на сцената, амбицията и славата. Старайте се да ги обличате с нови дрехи. Не им отива да износват тези на по-големите си братя и сестри. Имат някакво особено лустро, физическо и душевно обаяние, с което ще печелят. Родените следобед ще имат дарба в ръцете.

Заченатите днес ще са преимуществено момчета. Призвани са да променят света. Ще имат изключителни дарби, ще владеят магични природни сили. Не се карайте, ако ще правите бебето.

Автор: Неда Иванова

loading…