16 страхотни изобретения, които ще те отведат в бъдещето

loading…


Учените ежедневно ни изненадват и продължават да ни учудват с изобретения, които очароват и предизвикват желанието ни да ги имаме на момента и да ги използваме.
Дори с времето не можем да си представим как сме живеели преди тези изобретения да нахлуят в живота ни?
Идеята на повечето обекти и джджи е да ни улеснят максимално живота и да ни спестят време, както и да ни доставят комфорт и максимално удобство.

Определено докато разглеждаш тази колекция, ще искаш да имаш някои от тези добри изобретения. Колекцията от снимки включва левитираща лампа за бюро, „интелигентно“:

Яке с вграден нагревател, повърхностни стерилизатори, 3-д телефон, безжични слушалки, ролки и скейтборд – 2 в 1, слънчево зарядно за порт. Освен това знаеш ли, че са измислили огромна подвижна вана,идеална за хора, които се възстановяват след тежки травми? Изумително нали, а какво ще кажеш за телефон, който едновременно играе и ролята на блутут слушалка?
В колекцията има дори скенер, който определя съставките на храната, която приготвяме и нейните калории. В бъдеще смартфоните ще бъдат невероятно гъвкави, и при изпускане, няма да ни се свива сърцето, защото няма да го счупим, също така издържа и във вода.
Интересното е, че в колекцията се включва и:
-„копи-пейст“ скенер, който позволява сканиране и отпечатване на изображения.

-Телефонът, който има най-ясна прогноза за времето.
Какво по-удобно от електронна сензорна писалка?

Ще видиш още и каната на бъдещето, както и преносим тостер, който по-скоро прилича на меча на Дартвейдър, невероятно, нали?

loading…