Няколко луди идеи, които всъщност направиха милиони! Можеш ли да повярваш?

loading…


Бъдете креативни, това винаги води до положителни резултати и увеличаване на приходите. Понякога няколко луди идеи могат да променят целия ви живот. Интернет като цяло 21 век дава възможност на много хора да печелят пари като реализират своите неконвенционални идеи. Има сайтове, организации, които са готови да инвестират в проектите ви. Опитайте, нищо няма да загубите, ще ви дадем няколко уникални примера на хора, които спечелиха!

Тоалетна, която има нощна светлина. Това изобретение струва само 10-тина долара, но печалбите от него възлизат до момента на над 226 000 долара.

Надуване на 100 водни балона за по-малко от минута, определено успешен проект, който събра над 929 000 долара. В момента са разпространени почти навсякъде по света.

Картофена салата, отнема около 15тина лева, за да се набавят всички съставки за тази салата, но един човек на име Зак Браун изкача с нестандартна идея и започва да събира пари. От почти 7000 души, Зак успява да събере около 55 000 долара.

Автоматична четка за зъби, използват я най-мързеливите, все пак това им отнема само 10 секунди. След като излезе на пазара, за по-малко от месец този проект донесе 3 200 000 евро на своите създатели.

Пайът под формата на числото пи стана също тотален хит и донесе 17 500 долара на своя създател.
Свещ, която става на скелет. Известен дизайнер направи свещ във формата на котка, която докато изгаря разкрива зловещ метаен скелет. Колекцията на този дизайнер съдържа и много други свещи с форма на животни. Тази обаче се счита за най-големият му успех и тотален хит. Той успява да спечели 102 000 долара от продажбата на своите свещи.

Картичката, която никога не спира да пее. Със сигурност сте виждали подобна поздравителна картичка, креативна и удобна, тя е страхотен подарък. Нейният създател успя да събере над 92 000 долара.

Най-уникалниятт календар на котки в света. Когато през 2014 година за първи път този календар се разпространява, той се превръща в тотален хит. Създателите му събират над 25 000 долара и продължават с пълна пара да правят все по-добри и по-добри календари.
„Излижи си котката“ – четка. Колкото и откачено да звучи, това наистина съществува. Още този продукт се нарича „котловият език“, и той се превръща в тотален хит.

Тези луди идеи имат и фотодоказателства, погледни ги:

loading…