Най-верният съновник е на Ванга

loading…


Преди да почине Баба Ванга е съставила уникален съновник, който взриви обществото с появата си, защото се казва, че е неговото тълкуване на сънищата е най-достоверно.

Ангел – божественият пратеник в съня ви показва, че в бъдеще ви чака голямо щастие и спокойствие. Ако видите ваш близък като ангел, означава, че душата му се е пренесла в Отвъдното.
Болест – боледувате ли в съня си, означава, че е време да преосмислите постъпките си. На съвестта ви тежи грях, от който трябва да се пречистите.
Буря – мълния или гръм в съня ви също предупреждават, че не водите много праведен живот. Трябва да внимавате с действията и да не се оставяте на страстите си.
Ваза – ваза в съня ви означава, че сте намерили спокойствие.
Вампир – демоничното създание предупреждава, че ви чакат драматични събития, които ще ви накарат да страдате. Ако вампирът ви ухапе, близък ще ви напусне.
Венчавка – ако сънувате, че ще се омъжвате, означава, че чувствате партньора си много близък.
Въже – въжето е знак за неприятности в бъдеще. Ако въжето се скъса, трябва да много да внимавате, тъй като ще сте изложени на смъртна опасност.
Вода – водата е знак за промяна. Ако пиете вода в съня си, означава, че мнението на хората за вас ще се промени.
Война – бойните действия в съня показват, че в бъдеще ще ви преследват глад и мизерия. Трябва да бъдете внимателни особено със здравето.
Врана – тази птица е предвестник на някаква беда. Ако в съня ви ято врани летят, означава, че скоро ще възникне голям конфликт, от който ще пострадат много хора.
Гост – ако сънувате, че някои ви идва на гости, означава, че ще чуете новина, която много ще ви изненада. Ако гостите са неочаквани, новината ще бъде неприятна. Ако сънувате, че се подготвяте за гости, ще водите скучен и еднообразен живот.
Гроб – сънувате ли гроб, в бъдеще ще се наложи да промените някои свои навици или сегашния си начин на живот.
Пари – ако сънувате, че намирате пари, някои от хората около вас се готви да ви забие нож в гърба. Трябва да внимавате с тези, които ви заобикалят.
Земя – пустинята е предвестник на неудачи, а плодородната земя – на богатство.
Огледало – гледате ли собственото си отражение в огледало, в действителността силно ще ви интересува мнението на околните. Често ще анализирате постъпките си и хармонията около вас ще изчезне.
Змей – коварен и зъл враг, който се готви да ви нападне.
Дете – видите ли дете в съня си, означава, че ще обидите някого без да разберете. Група децаозначават, че пред вас идват сериозни проблеми за разрешаване.
Път – правият път символизира вярност, а криволичещият – лоши резултати от ваши постъпки.
Душа – ако видите душата си извън тялото, означава, че в бъдеще ще трябва хубаво да помислите преди да започнете нещо ново.
Еднорог – чака ви голямо щастие.
Жажда – ако сте жаден в съня си, в действителността ще трябва да преосмислите духовните си приоритети. Ако пиете мътна вода, някой от приятелите ще ви предаде.

loading…