Известни провали! ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА, ПОЧЕРПИ ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ТЕЗИ ПРИМЕРИ!

loading…


Не всичко е цветя и рози, но ти вече знаеш това. Нещото, което може би не знаеш е, че някои от най-известните имена днес същност са претърпявали сериозни провали в кариерата си. Преди да достигнат до това, което са днес, е трябвало да се преборят с трудностите на живота, но ти и това знаеш, нали ? Ето някои от най-известните имена и техните провали:

Майкъл Джордан

Майкъл бил изключен от училищният отбор по баскетбол още в 9-ти клас. Причината за това би звучала нелепо днес. Треньорът му го изгонва с думите, че е „некадърен“ за този спорт и по-добре да се откаже. Младият Джордан се прибира у дома и остава заключен в стаята си дни наред.

Накратко, историята на Майкъл Джордан е доста добре позната днес и думи като „некадърен“ не може да присъстват в едно изречение с името му, освен в това.

Уолт Дисни

Главният редактор на щадски весник уволнява Дисни, заради „липса на въображение“. Това звучи толкова странно днес, че дори не искаме да го коментираме.

Стив Джобс

Тази история е вече разказана и преразказана. Няма човек на земята, образно казано, да не знаеш за парадоксите в живота на Стив Джобс. Но все пак накратко да разкажем:

На 30 годишна възраст Стив бил съсипан и безцеремонно уволнен от борда на директорите в собствената си компания. След известно време на лутане Стив успява отново да се завърне на пазара.

Бийтълс

В началото на кариерата им Decca Recording Studios са отказали да записват песните им, защото не им харесвало как звучат.

Една от най-култовите реплики отправена към тях е била „Вие нямате бъдеще в шоубизнеса“ – парадокс ?!

Алберт Айнщайн

И тази история е многократно разказване. Алберт Айнщайн не е можел да говори почти до 4-годишна възраст. Учителката му често казвала, че той никога, нищо няма да постигне. По ирония на съдбата това не се случва и Алберт става това, което ние днес наричаме „гений“!

Дж. К. Роулинг

Общо 12 издателски къщи отказали да публикуват първата книга за „Хари Потър. Година по-късно Алис Нютън – 8 годишната дъщеря на издател накарала баща си да отпечата книгата, след като случайно попаднала на черновата, която той също бил отхвърлил.

loading…