Тотално гениални идеи за коварни и безпощадни първоаприлски шеги! Опитай!

loading…


Остават няколко дни до 1-ви април и вече повечето от нас намислят какви шеги ще сътворят на своите приятели и познати. Именно затова събрахме една колекция от първокачествени първоаприлски шеги, които ще те превърнат в истински победител и в гений на шегите.
1. Вземете телефона на колегата и му променете езика. На китайски, например.
2. Сменете кафето за кафе-машината с безкофеиново.
3. Разменете табелите на мъжката и женската тоалетна, ако си имате табели, защото ние нямаме.

4. Добавете оцветител към млякото за кафето. Например с цвят зелен.
5. Сложете паста за зъби в слепени бисквитки, вместо крем и почерпете колегите.
6. Донесете си няколко ката дрехи на работа и си ги сменяйте на всеки час, все едно нищо странно не се случва.

7. Сменете картинката на десктопа на някой колега.
8. Покрийте капака на тоалетната чиния с фолио. каквото и да покриете с фолио, няма да сбъркате.
9. Оставете бележка на колата на някой колега, в която се извинявате за това, че сте го блъснали (без да е имало катастрофа). Например “Петров, съжалявам много за смазания ти десен фар.”.

10. Направете конферентна връзка по скайп с двама колеги, но не казвайте нищо, само ги слушайте.
11. Сложете лак за нокти на химикалката на колегата, така че тя няма да може да пише.
12. Пуснете обява за къщата или колата на някой приятел в сайт за продажба на къщи или автомобили.
13. Сложете будилник в спалнята на някой приятел и го нагласете да звъни в 3 през нощта.


14. Отвийте слушалката на душа и сложете кубче пилешки бульон в нея, после я сложете пак на душа.
15. Разменете чекмеджетата на бюрото на някой колега.
16. Скрийте малко радио в бюрото на някой колега и го пуснете леко, така че да го дразни, но да не може да чуе откъде идва този шум.

17. Купете едни дамски бикини или боксерки, напишете върху тях името на някой колега и ги пуснете на пода в дамската/мъжката тоалетна.
18. Карамелен душ – тази шега е топ, но трябва да се внимава ако има някакви шансове нашата потенциална жертва да бъде алергична. Иначе трябват карамелени бонбони и душ – отвиваме душа, поставяме бонбоните и внимателно завиваме.

19. Трик „Карамелизирана ябълка” Ниво на предизвикателството: Трудно / Подходящо за семейство, приятели , деца/

Тази шега е доста гадна и изисква сериозно предварително планиране, но ще получите незабавна реакция. Купете чувалче с малки глави лук, отлепете ципата, изрежете дръжката и косматата долна част на всяка от главите лук и поставете пръчка (сладоледена пръчка, дървена или друга подходяща) в долната част на лука. Потопете всяка от главите лук в разтопен карамел, в който по принцип правите ябълки, оставете ги да се втвърдят и сервирайте.

20. Душ от супа – Ниво на предизвикателството: Средно
/ Подходящо за семейство, приятели , деца/
Пакости… пакости….Развийте главата на душа и поставете в нея бульон по ваш избор. Стоите далече от банята. Чувствате ли се непослушни?

21. Ментови ледени кубчета
Ниво на предизвикателството: Средно / Подходящо за семейство, приятели , деца/
За да направите тази шега трябва предварително да я планирате, но си струва заради всяка мишена, която се радва на добре разхладена напитка. Още по-добре, ако тяхната напитка е диетична. Просто се уверете, че вашата жертва няма да види ментовите бонбони,поставени във формата за лед, докато ги слагате в чашата ѝ/му.

22. Класическа шега със сапун – Ниво на предизвикателството: Лесно / Подходящо за семейство, приятели , деца/
Това предизвикателство е лесно, евтино и коства много малко усилия. Купете същия сапун, който използва вашата жертва в своята вана или душ кабина и го намажете с безцветен лак за нокти. Не пропускайте да намажете всяка страна с необходимото количество за да се запечата сапуна и да не прониква вода. Оставете вашият шедьовър да изсъхне, след което заменете истинския сапун с подправения. Изчакайте докато оплакванията започнат.

23. Номерът „Кръв във водата”
Вашето семейство определено ще се побърка, когато сложите червена боя за храна от вътрешната страна на тапата. Когато вдигнат шишето с вода, те ще изпаднат в шок, когато водата започне да придобива цвят. Ако пък предпочитате атмосфера стил филм на ужасите, може да използвате синя или зелена боя.

24. Буболечка в храната
Купете си пластмасови хлебарки, паяци (направете ги правдоподобни), мравки или каквото вие прецените и ги скрийте в пакетирания обяд на своята жертва, или ако имате възможност в неговата закуска. Ако пък искате да се пошегувате с тълпа хора, може да сложите изкуствена змия в зелените салати в местния супермаркет.

loading…