Дневен хороскоп за 16-ти март, петък!

loading…


Овен
Днес заложете на техниката. Добре познатите ви и отработени методи за работа ще ви свършат повече работа. Това не е ден за експерименти.

Телец

Денят ще ви припомни добрите стари времена. Бъдете в своята върхова форма, за да не се отдаде на съжаление по тях. Най-доброто тепърва предстои. Залегнете над служебните ви задължения.

Близнаци
Този петък изненадайте дори себе си с това да не бързате в преценката си. Някой ще се опита да разбере мнението ви, но вие си дръжте езика зад зъбите. В това ще се крие силата ви.

Рак
Денят предвещава буря, която обаче ще разсее облаците. Имате потенциала да накарате слънцето да се покаже, че и да остане.

Лъв
Бързата работа води до грешки. Това трябва да бъде девизът ви днес. Дори да не довършите нещата ще е по-добрият вариант.

Дева
Това, което ви бъде казано днес може да бъде проверка за толерантостта ви. Не предавайте доверието, което ви е гласувано.

Везни
Този петък не правете компромиси със желанията си, дори това да нарушава вашите собствени планове. Точно сега е много важно да се чувствате добре в кожата си.

Скорпион
Този ден може да ви издразни с монотоността си. Направете така че да се разнообразите, но не въвличайте други хора в това си начинание.

Стрелец
Този петък е ден за открития. Нека те засягат вас самите. Не се ровете в живота на другите, там няма нищо ценно за вас.

Козирог
Денят ще ви поднесе малка победа. Това е само една от предстоящата поредица, която ви очаква. Заредете се с търпение за празнуването.

Водолей
Усмивката ви може да направи чудеса. Използвайте я по-често, но с чисти помисли. Тя не винаги ще може да замести действията ви.

Риби
Този петък направете нещо необикновено. Позволете си повече време за любимите ви дейности. Когато повярвате в мечтите си те наистина се сбъдват.

loading…