След като самотна майка губи всичко, тя получава безплатно жилище от непознат

loading…


Непознатият е адвокат – неговата работа е да помага на хората да запазят своите домове. За съжаление, не може да помогне на всички. Въпреки това неговият 8 годишен син го вдъхновява да направи нещо невероятно за хора, които се нуждаят от дом. Той решава да направи конкурс за семейства, които са в нужда. Условията бяха да се напише писмо, в което хората описват защо се нуждаят от жилището. Звучи налудничаво, как в днешно време някой непознат би подарил жилище? Та нали сме свикнали, всички покрай нас да ни използват и само да взимат от нас, да но тази история е истинска!

Мъжът споделя, че след като е получил и изчел всички писма е било много трудно да вземе решение на кого да подари жилище, но все пак е избрал самотна майка и нейната дъщеря. Оказва се, че дъщерята на жената е диагностицирана с рак на мозъка и в процес на лечение и покриване на медицински сметки, семейството губи всичко. Майка се отказва от абсолютно всичко, което има за да спаси своето дете. Мъжът споделя, че не е могъл да откаже на такава история. На останалите семейства, мъжът дарил по 5000 долара. Самият той е основател на фондация, която помага на деца със специални нужди.

Мъжът споделя, че според него един човек може да доведе до промяна, той самият вярва в това.

Не можем да отречем, че човекът даде невероятен пример на мнозина. Разбира се, не всеки един от нас има възможност да направи такъв огромен жест, но дори най-малкото добро не остава ненаказано.

loading…