Живот след милиони или как един милионер замени цяло състояние за рай в колиба!

loading…


Английски бизнесмен продава къщата си, строена през 16 век в Англия и се мести в колиба в Уганда. Джон Педли ще продаде бизнеса си в телекомуникациите оценяван на 1.5 млн. долара, който е изградил сам, за да стартира детска благотворителна фондация в Африка. Той ще продаде къща в Алпите за 1,4 милиона паунда, вила в Прованс за над 613 000 паунда, колекция от шест планера, личният си автомобил, който е последен модел. Всичките пари от неговото състояние ще отидат за благотворителност.


Неговата фондация Uganda Vision ще изпраща проблемни британски деца в Уганда, където те ще се грижат за сираци и болни от СПИН.

Въпреки че тъне в пари Педли не харесва досегашния си живот. “Живял съм изключително егоистично. Винаги съм гледал само парите. Имал съм проблеми с полицията, алкохола, любовници. Вгорчил съм живота на много хора, включително собствения ми”, разкайва се Педли пред Daily Mail. Сега бизнесменът е убеден, че най-накрая е избрал правилния път: “Никога не съм бил по-сигурен, че правя това, което трябва” казва Педли.

Неговата съпруга не споделяла идеите му да дари всичко за благотворителност и го изоставя.

В момента Педли е по-щастлив от всякога. Живее в малка къщурка тип колиба и печели своята прехрана с лекциите, които изнася

loading…