Дневен хороскоп за 9-ти март

loading…


Овен

Този петък не се натоварвайте с прекалени очаквания към себе си. Изискванията са хубаво нещо, но е добре да са с мярка и да не вредят на здравето.

Телец
Не позволявайте на никого да ви отнема убедеността в това, което правите. Не е нужно другите да ви разбират, за да преследвате целта, в която сте убедени.

Близнаци
Денят ще ви завари в приказно настроение, вашата задача е да не позволите на никого да ви го развали. А такива опити ще има.

Рак
Прекалената сигурност е абсолютно понятие, което често трябва да бъде проверявано. Бъдете близо до нещата, които бихте искали да запазите.

Лъв
Денят ще ви предложи интересно предизвикателство в служебната сфера. Използвайте забравени ваши умения.

Дева
Очаква ви изненада от страна на партньора ви. Може да сте шокирани в първия момент, но изчакайте да видите края, преди да реагирате.

Везни
Наблегнете на процедури и действия, които ще формират устойчиви навици у вас, свързани с подобряването на здравето и външния ви вид. Време е да се погрижите за себе си.

Скорпион
Положението, в което се намирате ще се промени драстично днес. Ситуацията ще се подреди според вашите желания, но ще разберете това по-късно.

Стрелец
Не сте в ситуация да поставяте правила, но може да изкажете мнение. Така ще бъдете честни и мнението ви ще бъде отбелязано.

Козирог
Това е ден, в който да помислите за някои промени в работата. Набележете първите стъпки, които да предприемете през идната седмица.

Водолей
Бъдете сигурни в себе си. Може да се сблъскате с някои, не много добри резултати, но това е само пътят до истинските ви постижения.

Риби
Изборът е изцяло във ваши ръце. Не допускайте отегчението да ви завладее и не правете предварителни прогнози, особено ако са отрицателни.

loading…