8 от любимите ни TV персонажи в реалния живот… Няма да ги познаеш, разликата е до небето!

loading…


Винаги асоциираме любимите ни герои от сериалите с техните персонажи. Ако надникнем обаче в реалния живот на актьора, в 9 от 10 от случаите ще изпаднем в шок от видяното. Сега ще ти покажа 8 случая, в които актьора и неговия персонаж нямат НИЩО ОБЩО!

1. Наоми Гросман – Пепър

За ролята си на Пепър, която страда от микроцефалия, актрисата Наоми Гросман трябва да обръсне главата си и да премине през невиждан грим. Тя обаче няма нищо против и оставя професионалистите да работят. Буквално няма и 1% прилика между персонажа и реалността.

2. Емилия Кларк – Денерис Таргариен

Първо започваме с шока от факта, че Емилия Кларк не е руса в реалния живот. Майката на драконите в „Игра на тронове“ е с естествено тъмна коса и разликата определено е забележителна.

3. Чарли Чаплин – Скитикът

Определено най-паметната роля на Чаплин. До ден днешен това е портрета на великия комик. Истинския Чарли обаче е много по-спретнат, с внимателно подбран стил на обличане и най-вече БЕЗ МУСТАК.

4. Майкъл Дорн – Ворф

Няма да преувелича, ако кажа, че във Ворф от Стартрек е невъзможно да видиш Майкъл Ворн. Гримът и специалните ефекти са си свършили работата по-добре от необходимото.

5. Ник Оферман – Рон Суонсън

Забележителен образ, до там забележителен, че Рон Суонсън вече е на преден план пред Ник Оферман. Ако видиш обаче Оферман в реалния живот, няма да можеш да познаеш. Без епичния мустак лицето е като на друг човек. След ролята си на Суонсън, Ник решава да промени отново външния си вид и у него не остава и детайл от персонажа.

6. Ребека Ромейн – Мистик

Винаги съм се чудел кое е синьото момиче от „X-Men”. Оказва се, че тя е уникално красива блондинка в реалния живот. Чак ме хваща яд, че във филма толкова умело са прикрили нейните прекрасни черти.

7. Конлет Хил – Варис

Определено Хил изигра ролята на живота си в лицето на Варис. В същото време, когато го видиш извън „Игра на тронове“, въобще не можеш да проумееш как е влязъл в образа. Като видиш тази коса, тази топла усмивка, елегантния костюм – това въобще не е хитрия Варис! 😀

8. Америка Ферара – Грозната Бети

Ролята, която изпрати Ферара на върха е Грозната Бети. Определено под грима обаче се крият невероятни женски черти. Брекетите, буйните вежди, торбестите дрехи и странната прическа са нещо непознато за латинската красавица в реалността.

loading…