Тя оставя бебето си само с неговия баща. Час по-късно получава най-ужасното обаждане, което може да получи една майка…

loading…


Това сладко момиченце е истинско чудо, тя се ражда жива и здрава и осмисля живота на своята майка. Тя е очарователна, добричка и много мила.
За съжаление от мъничка трябва да свиква с раздялата на своите родители. С решение от съда тя трябва да прекарва всеки втори уикенд от месеца със своя баща.
Един ден през август, когато майка й я оставя при баща й, се случва най-ужасното и потресаващо нещо.

Жената получава обаждане, което променя живота й завинаги и я оставя без думи и със сълзи на очи. По това време малката принцеса е била само на 8 месеца, а преживява най-големия си кошмар.

Оказва се, че нейният баща, я е сграбчил и разтърсил, защото тя не е спряла да плаче. Какво друго правят бебетата на осем месеца? Освен да плачат, да се усмихват и да се хранят.
Всички сме наясно, че силата на един мъж е непосилна за едно бебе, с това, което той й причинява, чупи крехкия й череп и причинява кървене в мозъка.
По телефона майката разбира, че нейното бебенце е откарано в най-близката болница и че в момента се бори за живота си, тъй като е на изкуствено дишане. Шансовете за оцеляване след подобен побой, са нищожни.

Лекарите я предупреждават, че дори да оцелее, ще трябва да се положат огромни грижи през останалата част от живота на детето. Те се съмняват, че то ще остане във вегативно състояние.

Жената разказва, че бащата на детето е бил нейната първа любов, че са прекарали 10 години от живота си заедно и когато е научила за неговата постъпка, целият й свят рухнал.
Добавя, че след гледката на малката си дъщеря цялата в превръзки, абокати и кръвни съсиреци, само се е молила да бъде спасена. Майката се моли никой друг да не изпитва нейната болка.

Бащата насилник признава своите деяния, оправдава се, че е изгубил контрол и не е искал да го направи. Въпреки това той е осъден на 20 години затвор. Докато той влиза в затвора, за да излижи присъдата си, майката продължава да се бори за живота на детето си.

Малката принцеса претърпява няколко сложни оерации, налага се дори част от нейния мозък да бъде отстранен. Лекарите пак предупреждават, че шансовете са минимални, но това не спира никого.

Оказва се, че прекрасното дете е истински боец! Дясната страна на нейното тяло е парализирана, но тя не губи жаждата си за живот и няма да се предаде.
Минават години и бебето се превръща в истинска сладка госпоица, която всеки ден се радва на живота си. Когато се вгледаш в нейната усмивка, няма да предположиш ада, през който е преминала и то на такава крехка възраст.

Майка й решава да даде гласност на случая като разказва историята си в социалните мрежи. Тя иска да предупреди всички да бъдат много много внимателни когато имат деца, с кого ги оставят и за колко време. Иска да предупреди жените да не мълчат ако мъжете до тях са насилници и могат да извършат подобни ужасни деяния.

Сподели тази реална и трогателна история със своите приятели, тази информация може да спаси нечий живот!

loading…