Как се оправда един съпруг, когато жена му го намери в леглото с друга млада и привлекателна жена?

loading…


Жена се прибира по-рано от обикновено и намира мъжа си в леглото с друга много по-млада и привлекателна дама. Жената е толкова шокирана, че първото, което му казва е:

– О, ти неблагодарно прасе! Как смееш да ми причиняваш това? Да изневериш на жена си, която е и майка на децата ти! Нямам какво да ти кажа освен, че си тръгвам и искам развод!

Съпругът изслуша внимателно всичко и каза:

– Чакай малко, любима моя, аз ще ти разкажа какво се е случило!

– Добре, казвай, но искам да знаеш, че това е последното нещо, което съм готова да чуя от теб!

– Скъпа, добре, но моля те изслушай ме. Аз точно се качвах в колата, да се прибера при теб, а тази млада госпожица ме помоли да я закарам. Тя изглеждаше толкова безпомощна и мила, че ми стана жал за нея и затова я качих. По пътя забелязах, че тя е облечена в изцапани и оскъдни дрехи. В допълнение тя ми сподели, че не е яла нищо от три дни. От състрадание аз реших да я поканя вкъщи, налях и да пийне и и дадох да хапне, тя го направи на един дъх. Позволих й да си вземе душ и реших да изхвърля нейните парцалени дрехи в кофата. Извадих от гардероба един чифт дънки, който ти имаш от три години, чисто нови, които никога не облече. Извадих и твоето бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата, но ти каза, че имам проява на лош вкус и също не го носиш. Дадох й тази невероятна блуза, която моята сестра ти подари за Коледа, но ти не я носиш нарочно, за да я дразниш. И накрая и дадох един чифт обувки, които ме накара да ти купя от скъпия бутик, но ти никога не обу.

Съпругът си пое дъх и продължи:

– Накрая скъпа, тази немощна жена, която си няма нищо, беше толкова благодарна за грижата и разбирането, което проявих и когато я изпращах до вратата, тя се обърна със сълзи на очи към мен и ме попита дали има и нещо друго, което моята съпруга не използва…

Извод: Оценявайте на време, това което имате, иначе някой друг ще го направи.

loading…