Седмичен хороскоп за 5-11 март

loading…Овен
През тази седмица ще ви е необходима повече сигурност в самите ас. Това ще е важно, за да знаете дали и как да продължите занапред. Ако чувствате и най-малкото съмнение относно ползата от действията и най-добре престанете да хабите сили. В противен случай рискувате на наливате вода от пусто в празно. В сряда ще имате отговор на въпросите си. Четвъртък ще ви подскаже, че има сфери, в които може да вложите внимание и ресурси и това да ви кара да се чувствате добре. Почивните дни посветете на дейност, която до този момент е била непозната за вас.

Телец
Посветете седмицата на дейности, които са непривични и непознати за вас. Понеделник конфликт с колеги може да ви накара да се замислите за смяна на работата. Ако се чувствате прекалено натоварени, може действително това е най-доброто решение, но първо се убедете, че сте използвали всички начини да подобрите ситуацията. Все пак се въздържайте от крайни действия до четвъртък. Тогава ще имате повече яснота по въпросите, които ви притесняват. В петък смело планирайте по-свободни занимания, от които вероятно няма да може да се откъснете през почивните дни.

Близнаци Тази седмица помислете за финансовото си състояние. Имате намерение за покупки, които съвсем спокойно може да отложите и дори да анулирате. Очаква ви събитие, което може да промени изцяло намеренията ви и планираните инвестиции да се окажат ненужни. В здравословно отношение трябва да сте по-настоятелни към самите себе си. Промяната на начина на хранене е настоятелна. Липсва ви движение и обичайки себе си е добре да си го осигурите, без да си измисляте различни оправдания.

Рак
Седмицата ще ви даде много заряд. Това, което сте мечтали да се случи е надминало очакванията ви и се сякаш имате криле. Използвайте случая да демонстрирате самочувствие и увереност и да се устроите така, както бихте искали. Не се страхувайте, че вдъхновението може да ви напусне скоро. Важно е да разберете колко заряд ви дават прекрасните отношения с партньора ви. Не допускайте сянката на съмнението, особено ако не ви се налага да полагате усилие да сте естествени в компанията на партньора ви. Всичко най-добро тепърва предстои, така че смело си поставяйте цели занапред.

Лъв
Тази седмица може да очертаете намеренията си за един по-различен подход в работата ви. Информирайте колегите си и започнете първите опити по нововъведенията. Макар и не веднага, ще бъдете приятно изненадани, как промените се случват сравнително бързо и което е по-важно – доста качествено. В дома ви няма какво да ви безпокои. Най-после ще имате възможност да осъществите ваше пътуване, което отлагате отдавна. Най-добре не взимайте прекалено скъпи неща със себе си.

Дева
Тази седмица може да ви донесе прекалено много емоции. Пред вас има много върхове за преодоляване и това ви плаши. Мислете единствено за това да имате достатъчно сили. Всичко е преодолимо ако имате ясен план и не се подавате на паниката. Само тя може да ви загуби времето. В личен план ви очакват приятни емоции, особено средата на периода. Празнува или не половинката ви ще очаква своя подарък или жест за 8 март, така че се подгответе подобаващо.

Везни
Задачата ви през тази седмица ще бъде да се опитате да се тревожите по-малко за бъдещето. Понякога не може да влияем на събитията, но подходът определено помага при приемането на нещата и готовността ни за това да продължим напред. Правете, каквото трябва, пък да става каквото ще. Няма да е зле да започнете да си представяте минимум 1-2 положителни варианта. Скоро ще забележите промяната.

Скорпион
Седмицата ще ви завари в необикновено настроение. Може да има обидени от поведението ви, но това си е техен проблем. Бъдете сигурни, че щом се чувствате добре това е правилният начин за действие. Време е да оставите някои неща в миналото и да поемете напред. Сега бъдете сигурни, че сте на прав път. Не позволявайте на миг меланхолия да продължи повече от здравословните 2-3 минути. Излизайте повече, събирайте впечатления. Говорете с хората, за да не губите форма, но не се доверявайте изцяло, колкото и симпатичен ви е някой. Здравето ви няма да и подведе. Събота и неделя са подходящи дни за разкрасителни процедури.

Стрелец
Тръгнете на пътешествие сред близкото си минало, за да бъдете по-уверени в бъдещето си. Спешно трябва да натрупате нови позитиви и умения, за да се почуствате по-добре. Някой приятел може ви постави условие, ако не ви устройства – не изразявайте мнението си прекалено остро и не горете мостове. Някои роднини може да се поинтересуват от положението ви, не ги игнорирайте. Дори да имат нужда от помощ е добре да реагирате като загрижен млад човек.

Козирог
Тази седмица не откликвайте на всяка молба за помощ. Няма да ви е възможно физически, а от разпиляване на сили и умора, няма да сте толкова ефективни, колкото и се иска. Сега фокусът на вниманието ви трябва да бъде семейството ви и никой друг. Помислете за едно по-дълго пътуване със смяна на обстановката, за да може да оставите част от проблемите, предизвикани от ежедневието, които поднасят някои трудности. В здравословно отношение опитайте някои дихателни упражнения, за да намалите напрежението.

Водолей
Смяната на обстановката и самостоятелността са двете неща, от които имате нужда, за да откриете самоутвърждаването. Във вторник ваш приятел може да ви открие тайна, която да бъде във ваша полза. Сряда и четвъртък са дни за търсене на нови територии за изява. В петък бъдете мили с всички, дори онези, които изпробват силата на нервите ви. Почивните дни намерете повече време за естествените неща в живота и природата.

Риби
Тази седмица ще ви се иска да промените всичко около себе си, но няма да сте много наясно кое точно. За това първо изяснете целите си и тогава действате. Много вероятно е да осъзнаете, че имате доста повече удобства в настоящето положение или поне за момента то ви устройва. Ако имате други амбиции ще трябва да започнете да работите паралелно и по тях, но това ще иска още повече от времето ви. Ваш приятел в беда има нужда от вниманието и помощта ви.

loading…