Дневен хороскоп за 6 март

loading…


Овен

Този вторник е време за действие за реализиране на идеите, които са чакали доста дълго време. Опитайте се да извлечете максимална полза от деня,а той ще ви я предложи в големи дози.

Телец
Този вторник бъдете усмихнати. Нека първата ви задача днес бъде да покажете своя чар и дипломатически способности. Само така ще постигнете целта си.

Близнаци
Този вторник направете всичко възможно, за да покажете такт и търпение в общуването с колегите. Командировките, които ще имате сега ще бъдат успешни. Съдбата ще ви предложи да поемете умерен риск.

Рак
Този вторник не е нужно да обсъждате много сериозно въпроси, свързани с бизнеса, освен с близки и надеждни партньори. Философското разбиране за живота и спокойствието във всички ситуации, които се случват, ще ви позволят да постигнете блестящи резултати.

Лъв
Този вторник не пренебрегвайте интересите на близките ви хора ако те влязат в конфликт с вашите. Има въпроси, които е добре да се решават в обща полза.

Дева
Този вторник интелектът ви в едно със силите, ще могат да реализират творческите ви проекти, които ще привлекат вниманието на други участници. Това вероятно ще доведе и до разрастване на бизнеса ви.

Везни
Този вторник си оставете няколко варианта за действие ако се провали ваше пътуване в половинката ви. Възможно е промените да настъпят в последния момент.

Скорпион
Днес очаквайте добро развитие на нещата, свързани с отношенията с чуждестранни партньори. Имате шанс за разрастване на бизнеса. Може да разчитате на обещаващи оферти и успешни преговори.

Стрелец
Този вторник е походящ за поддържане и укрепване на вашите собствени позиции във фирмата и сред партньорите. Бъдете по-упорити при желанието за установяването на вашите условия.

Козирог
През този ден всичко, което спомага за личното ви развитие ще е е изключително резултатно. Сега започва решителен период от вашата кариера.

Водолей
Този вторник ще имате шанс да направите много, за да затвърдите авторитета си. В работата има вероятност за заемането на по-висока позиция.

Риби
Този вторник ще се разсеят ваши сериозни съмнения, свързани с партньора ви. На работното място са възможни обещаващи предложения и получаване на допълнителен доход.

loading…