Спиш ли с чорапи? Погледни какво говори това за теб!

loading…


Има два типа хора в света – тези, които спят с чорапи и тези, които предпочитат да спят боси. Някои смятат, че е невъзможно да спят, ако краката им са боли, чувстват, че нещо им липсва и скачат да търсят любимия чифт чорапи. Други пък изпитват точно обратното – смятат, че е неудобно да се спи с чорапи и че са прекалено неудобни.
Може да си кажеш, че и в двата случая, това е просто един придобит навик, но се оказва, че това разкрива доста повече за един човек.

Тези, които спят с чорапи, го правят, защото вероятно са много чувствителни към студа. Ако е така това може да е свързано с различни неща като например дебелината на кожата и метаболизма на тялото. Предимно чорапи носят хора със забавен метаболизъм и лошо кръвообращение.
Хората, които спят с чораи, обикновено се стремят към това, да бъдат защитени. Тези хора обичат уютни местенца и искат да установят дълбоки и много интимни отношения с други. Тези хора обичат да споделят личното си пространство, те са добри приятели и обичат прегръдките и верните приятелства.

Хората, които обичат да спят боси и мисълта им да носят чорапи ги кара да се чувстват неудобно, вероятно имат по-забързан метаболизъм от други, добра циркулация на кръвта и по-дебел слой кожа. Тези хора имат биологично предразположение да пазят и генерират топлина и затова не усещат необходимост от това да покрият своите крака. Това обаче не е само физическо, това е свързано и с начина по който си взаимодействат с другите. Тези хора вероятно са независими хора, родени лидери. Тези хора ценят личното си пространство и влизат в контакт с други, само ако са сигурни, че тази връзка ще доведе до лична изгода. В една връзка подобен тип хора са честни, искрени и обичащи предизвикателствата. Държите на хората, които държат на вас.

Разбира се, в крайна сметка най-важното е независимо дали носиш или не чорапи, да имаш сладък и спокоен сън.

loading…