Дневен хороскоп за 27 февруари

loading…Овен
Този вторник може да скючите много изгодна сделка, стига да не се лакомите прекалено. Преценете добре реалните си възможности и ви чака добра печалба. Ще получите интересно обаждане, от вас зависи какво ще стане след това.

Телец Този вторник може да загубите приятел. Истината е, че хората се променят и това важи и за двама ви. Няма нищо фатално в случилото се. В съзнанието ви ще изкочат много спомени, прогонете негативните и оставете само позитивните. Каквото и да става продължете напред.

Близнаци
Денят обещава промяна, стига вие самите да сте готови за нея. Вие сте главният двигател на събитията и без вас нищо не може да се случи, но трябва. Скоро ще имате предложение за нова работа, трудно ще му устоите, ако сегашната ви работа, не ви прави щастливи, сменете я.

Рак
Бъдете сигурни, че сте на прав път. Срещате трудности и сте напът да се откажете, но точно това е признакът, че нещата се движат в правилната посока. Обърнете внимание на здравето си и на учението, оставете връзките на заден план.

Лъв
Този вторник си обещайте, че ще се грижите повече за себе си. И направете така че да спазите това обещание. Направете план за първите 2-3 неща, с които ще се поглезите. Ще отметнете доста ангажименти и ще се чувствате доволни от себе си.

Дева
Имате някои пропуски за попълване и това може би няма да се получи само с вашите усилия. Не се колебайте да се запишете на курсове, които ще ви дадат повече самочувствие в служебно отношение. На път сте да разкриете тайна, която ви е споделена отдавна, не го правете, ще загубите близък човек. Не влизайте в излишни спорове, ако ви е скучно, си намерете хоби.

Везни
Попътният вятър за вашата лодка до голяма степен ще зависи от настроението и убедеността в собствените ви способности. Съвсем малко ви е необходимо за пълна победа. Концентрирайте се върху работата и бъдете искрени с околните, нямате представа колко позитиви ще ви донесе това.

Скорпион
Денят обещава чудеса, но ще трябва да им съдействате малко, за да се случат. Не се страхувайте да бъдете различни. Тръпката от усещането ще е неповторима. Опитайте се да бъдете по-комуникативни и да действате по-първично, излезте от зоната си на комфорт.

Стрелец
Този вторник ще получите чакано обещание. Не бързайте да се радвате на победа. Тя ще настъпи, когато думите се превърнат в дела. Ще получите и интересно предложение, помислете, преди да го приемете. Звъннете на някой близък приятел и излезте, имате нужда да загърбите за момент рутината.

Козирог
Денят ще ви постави на кръстопът. Не се водете от емоциите. Преценете добре къде имате най-много ресурси и инвестирайте именно там. Очакват ви парични приходи и нови познанства.

Водолей
Този вторник ще ви завари неподготвени за приятно признание. Може би е прибързано, но със сигурност сте направили впечатление, което просто трябва да затвърдите. Тези, от вас, които търсят работа или искат да се докажат на работното място, вторник е добър ден да го направят. Запазете спокойствие и се фокусирайте върху целите си.

Риби
Този вторник бъдете по-уверени. Някой ще се опита да внуши несигурност. Нека подобни действия ви послужат за двигател да продължавате напред. Не избухвайте и не влизайте в спорове, бъдете спокойни и не се поддавайте на интриги.

loading…