Дневен хороскоп за 26 февруари, понеделник, как стартира седмицата при всяка една от зодиите?

loading…


Овен
Днес стойте далеч от хора, които искат да ви въвлекат в ролята на арбитър. Може да се почувствате поласкани, но рано или късно участието ви в спора ще ви излезе скъпо. Намерете време да посетите лекар, профилактично и объртете повече внимание на здравето си.

Телец
Не се прехласвайте по обещания и приятни емоции, които ви карат да се чувствате единствени. Не забелязвате огромен подводен камък. Бъдете нащрек! Ако сте в любовна депресия, спрете се и помислете първо и единствено за себе си, нещата все някак си ще се наредят, но не трябва да ги насилвате. Опитайте се да се фокусирате върху кариерата и образованието си. Не влизайте в излишни спорове и драми и не разчитайте на приятели, а само на себе си.

Близнаци
Денят ще ви представи човек, когото бихте искали да спечелите на своя страна. Обикновените прийоми няма да ви помогнат. Пригответе се да положите повече усилия. Преди всичко бъдете искрени и не влизайте в интриги. Подгответе се да сбъднете мечтите си като започнете от днес да правите малки крачки.

Рак
Денят ще ви изправи пред предизвикателство и ще сте на ръба да се откажете. Не го правете – пътят няма да е лесен и кратък, но резултатът ще си заслужава. Ще видите някои несправедливости, но не трябва да се намесвате, помнете, че каквото знаете, си остава за вас. Не позволявайте на другите да ви казват какво да правите.

Лъв
Сега трябва да имате повече доверие на другите. Нека това бъде своеобразен изпит за вашата преценка за хората от обкръжението ви, но не ги съдете прекалено строго. Предстои ви предложение за интересна работа. Днес се опитайте да намерите време за любимо хоби и да разпуснете. Не трупайте негативи.

Дева
Денят ще насочи вниманието ви към онези акценти, които са истински важни. Това, че сте ги пренебрегвали не означава, че не трябва да се спрете и да им отделите нужното внимание. Нищо, че ви е неприятно.

Везни
Сега е моментът да „вкарате” повече цвят в ежедневието си. Всекидневието ви е прекалено мотонно и това влияе на тонуса ви. Променете нещата с размах. Бъдете искрени с хората около вас и спрете да ги измъчвате, само защото не знаете какво искате от живота. Фокусирайте се върху работата и здравето си. Ваш приятел ще има нужда от вашата подкрепа, опитайте се обаче да бъдете неутрални.

Скорпион
Необходима е промяна в собственото ви възприемане на нещата. Позицията ви над тях ще ви извиси не само духовно, но и ще ви отърве от много излишни страхове. Опитайте се да изпуснете излишното напрежение, отидете на някакъв вид спорт или изпийте чаша вино в приятна компания.

Стрелец
Моментното отдалечаване от ситуацията ще ви помогне да придобиете обективен поглед върху нещата. Не се колебайте да се изолизарате за известно време, за да проясните мислите си.

Козирог
Утре започва от днес, така че не се колебайте да мислите далновидно. Планирането на следващата крачка е от особена важност в периода, в който се намирате сега. Бъдете искрени и мили, с хората, които са ви в ежедневието, не усложнявайте ситуацията и се опитайте да правите компромиси.

Водолей
Големият успех се състои от множество малки. Не се спирайте, колкото и да ви е приятно от постигнатото до момента. Ще имате много по-сериозни поводи за празнуване.

Риби
Ако не знаете с какво да се захванете просто се придържайте към рутинните си дейности. Очакваното прояснение ще дойде скоро, но до тогава не губете форма, за да не се наложи да наваксвате.

loading…