Истинска мания! 3 седмици пийте вода по тази схема и… гарантирано ще промените своята фигура

loading…


Истинска мания завладя Холивуд с новата диета. Режимът има светкавичен ефект и така диетата е стигнала до първо място сред най- добрите – абсолютен хит!

Диета за експресно топене се основава на режима на разделното хранене. Освен, че ще намалите доста килограми, ще пречистите едновременно и организма си.

Авторката на режима твърди, че ако спазвате стриктно правилата и пълния цикъл на диетата, която продължава 3 седмици, ще свалите между 7 и 9 кг. Пийте поне по 2 литра вода!

Понеделник – всякакви плодове с изключение на банани! Забравете захарта, сладкото и хляба – това важи за целия режим. Пийте чисто кафе, препоръчваме и чаша топла вода с лимон сутрин, както и зелен чай.

Вторник – всякакъв вид зеленчуци, подправени със соев сос, оцет или горчица.

Сряда – Всички видове плодове и зеленчуци, с изключение на банан.

Четвъртък – пет банана с 3 чаши нискомаслено мляко, добавете и канела.

Петък – телешко варено, пилешко месо или риба на скара със свежа салата. По възможност избягвайте олио, гответе само със зехтин!

Събота – телешко и салата, може и плод, за предпочитане е киви.

Неделя – риба и салата, и разбира се през целия ден пийте много вода.

Това е основното меню за всеки ден, а вие трябва да разделите храната на малки порции в течение на един ден. Това се повтаря три пъти, т.е. същото меню за тези 7 дни продължават и през следващите две седмици. Понякога сутрин можете да си позволите кисело мляко с малко мюсли, ако не можете да издържите. Препоръчваме и ходене на сауна.

И все пак ако тази диета не помогне, разгледай тази невероятна колекция снимки от преди и сега! Важното е да имаш воля и желание, също така и време. По-малко стрес също е препоръчително. С правилно хранене, спортуване и воля се постигат много добри резултати! Тези снимки са тук, за да ви мотивират!

loading…