Стерилен съпруг изненада жена си по най-невероятния начин като й каза, че тя ще става майка отново

loading…


Обикновено… жената е тази, която разбира, че е бременна. Този случай, обаче, е малко по-различен. Един съпруг, баща на три деца, изненада жена си като й каза, че тя е бременна. Дотук звучи малко объркващо и абсурдно, защото след раждането на третото дете, двойката взела решение, мъжа да си направи вазектомия и операцията е била извършена.

В един момент, опитния татко, забелязва, че неговата жена се държи като бременна , жена му бързо се изморявала, не се чувствала добре, нейният апетит растял. След като мъжа вече три пъти е минал през това поведение, той бил убеден, че жена му е бременна.

Съпругът отива в болницата, където си е направил операцията и решава да попита лекарите, дали всичко все пак е минало както трябва. В отговор разбира, че операцията му не е била успешна, но са забравили да звъннат и да го уведомят. Бинго!

Съпругът тайно събира материал и прави тест за бременност на жена си. Изненада! Тестът е положителен. Остава само да организира начина по който да съобщи на съпругата си, че чака четвъртото им дете.

Мъжът подготвя всичко за съобщаването на новината – купува цветя, картичка и поставя положителния тест. Първоначално неговата любима е помислила, че това е шега, но после всичко се разбира…

Щастливото семейство има трима прекрасни синове и се надяваха донякъде на едно малко и сладко момиченце, но… лекарите са категорични, че и четвъртото попълнение ще е момче.

Успех, прекрасно семейство! Бъдете винаги заедно и бъдете много щастливи!

loading…