Дневен хороскоп за 09.02, какво предстои на всяка една от зодиите?

loading…


Овен
Този петък ще ви се струва, че всичко става прекалено бързо. Всъщност в живота често се случва така. Вие нямате вина за това. Приемете го като знак, че трябва да си починете и да намалите темпото. Денят за вас ще е продуктивен в професионалната сфера. Амбициите ви ще са осъществени с цената на голяма борбеност и постоянство. Наложително е на този етап от време да спазвате дисциплина на работното си място, защото едва ли липсата ви на ангажираност ще се понрави на началниците ви.

Телец
Този петък бъдете честни със себе си. Сега е много важно да си дадете сметка какво точно искате. Преди да ви стане ясно не предявявайте претенции към когото и да било. Всъщност и към себе си не бъдете прекалено строги. Днес не надценявайте силите, знанията и способностите си в професионалната сфера. Опитайте се да предвиждате предстоящите неприятности, защото само така ще можете по-успешно да се справите с изненадващите за вас ситуации в делови и финансов план. Премахвайте вътрешните си противоречия.

Близнаци
Този петък ще сте душата на компанията. Вашите приятели ще са истински щастливци. Все пак не се раздавайте докрай, оставете нещо и за себе си. Не пренебрегвайте половинката си. Публикувано във Днес оригиналните ви хрумвания ще започнат да дават положителни резултати, благодарение на постоянството, с което преследвате набелязаните си цели. Използвайте интуицията си, защото тя ще ви даде възможност да се ориентирате в трудните ситуации.

Рак
Този петък денят ще бъде горещ и напрегнат, независимо от температурата навън. Ще ви е трудно да си поемете дъх от събитията, които ще се променят със скоростта на светлината. Вечерта останете у дома си, за да успеете да се наспите. Денят ще е успешен за тези представители от знака, които се опитват да се развиват на работното си място, чрез ентусиазъм и изобретателност. Опитайте се да сте максимално находчиви в инициативите, които подхващате. Не се поддавайте в плен на страховете си.

Лъв
Този петък не разпилявайте енергията си с много неща, насочете вниманието си и силите само към едно нещо. Само така денят ще е ползотворен. Най-малкото разсейване може да провали намеренията ви и денят да бъде пропилян. Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. По-голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки, което със сигурност ще има цялостен ефект върху стила ви на работа.

Дева
Този петък бъдете искрени. Още от сутринта направете нещо от сърце, при това без да очаквате похвала или благодарност. Отплатата, разбира се, ще дойде, но на един по-късен етап. Просто бъдете доволни, че сте направили добро. Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. Като че ли с лекота ще съумеете да се нагърбите с отговорности, които ще ви дадат и по-голяма свобода на действие. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план

Везни
Този петък ще виждате и чувате само това, което искате. Вечерта ще ви върне обратно в реалността. Хубаво е да го направите сами, за да се предпазите от неприятното приземяване и стреса. Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. Като че ли с лекота ще съумеете да се нагърбите с отговорности, които ще ви дадат и по-голяма свобода на действие. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план.

Скорпион
Този петък е най-добре да дадете път и на слушателя у себе си, особено ако прекарате деня с други хора. В противен случай рискувате срещата ви да не се повтори скоро. Вечерта ще имате приятен телефонен разговор с ваш стар приятел. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления. Опитайте се да бъдете по-тактични спрямо интимната си половинка.

Стрелец
Този петък ще бъдете нещо повече от най-добрия си образ. Не пестете усилия да бъдете истински добри. Възнаграждението няма да закъснее, но не се фиксирайте в него. Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на ночалниците ви и делови ви партньори. Работете усилено, за да запазите извоюваните позиции.

Козирог
Този петък дайте предимство на работата по дома. Колкото и да ви е неприятно, ще трябва да приключите с нея преди да се насочите към удоволствията. Пуснете си музика и нещата ще минат по-безболезнено.Денят ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. Финансовото ви състояние е стабилно, но все още е рано за инвестиции.

Водолей
Този петък ще сте така замаяни от вашите бъдещи планове, че няма да сте много приятен събеседник. Ако имате уговорка, опитайте се да обърнете достатъчно внимание на човека, с когото разговаряте. По-късно ще можете да наваксате в размислите, когато останете насаме със себе си. Днес чрез искреност и проявеното разбиране ще постигнете много повече, отколкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности.

Риби
Този петък трудно ще се намери някой или нещо, което да разклати баланса във вас. Усмивката ви ще е странна, ако не искате учудени погледи бъдете честни, да са избегнете множеството въпроси. Днес работата ви ще спори и с лекота ще постигате целите си. Ще заслужите успехите си, ако продължавате съвестно да се отнасяте към отговорностите си. Свободните си часове посветете на интимната си половинка

loading…