Тя скрива нещо под роклята на сватбата и само кучето усеща, че нещо не е наред!

loading…


Кучетата, не случайно са най-добрите приятели на хората, те са невероятни същества. Те са отдадени, предани, мили, обичливи, и много големи помощници. Познаваме много истории, в които кучета са спасявали хората.

На една сватба, която се проведе в нигерийско село, гостите се събрали и празнували. През това време едно от кучетата, които се разхождаха свободно в двора, нападна тийнейжърка, която отиваше директно към тълпата.

Кучето грабна момичето за роклята и започна да я търпа настрани, тя се опита да го пребори, но неуспешно. Щом хората видяха какво се случва, решиха да помогнат на момичето, но през това време избухна експлозия.

В интервю по-късно полицаи обясняват, че поведението на кучето е накарало момичето камикадзе да се взриви, за да се отърве от животното. Оказва се, че мултинационална сила се е преборила с ислямски екстремисти „Боко Харам“, но те продължават да атакуват обитателите на градове и села в североизточна Нигерия като използват самоубийствени атентатори.
За съжаление кучето герой загива на място, но хората в селцето го обявяват за герой и го погребват с много почести.

По време на седемгодишното ислямистко въстание в Нигерия, в ръцете на такива терористи, бяха убити повече от 20 000 души.

loading…