Старите первази отдавна ми бяха трън в очите. Идеята даде мама – сега первазът ни е любимото място вкъщи!

loading…


“Дори от малкия перваз на прозореца можеш да създадеш голямо чудо!” – това ми каза мама, когато й се оплаках, че ми е писнало от старите первази. Тя постоянно гледа разни списания за обзавеждане и от нея дойде идеята.

Резултатът изглеждаше така, сякаш апартаментът ни е бил преобразен от истински и талантлив интериорен дизайнер. Заслугата обаче си беше изцяло наша.
Монтиране на прозоречни первази
Никога не бих си помислила, че най-обикновеният прозоречен перваз може да се превърне в едно от най-удобните и уютни кътчета в дома за работа или за почивка. Може да се преобрази на бюро в детската стая, бар на балкона, работен плот или маса за хранене в кухнята, тоалетка в спалнята и това все още не е пълният списък на възможните му трансформации.

Където и да го сложите, това ще ви помогне да спестите място, да създадете удобство, да използвате дневната светлина пълноценно и да направите интериора по-интересен.

Ето една селекция от страхотни идеи за трансформация на подпрозоречната рамка:

От прозореца в кухнята можете да направите луксозен работен плот. Този трик ще ви помогне да спестите място и ще добави допълнителна работна повърхност.
Между другото, това е отлично решение за инсталиране на мивката в кухнята. Съгласете, че измиването на съдовете ще стане малко по-приятно, когато можете да наблюдавате панорамата отвън.

Както можете да видите, ролята на перваза на прозореца в къщата често се подценява! Но той може да ви донесе много повече предимства, отколкото да бъде само поставка за стайните растения или място за съхраняване на сувенири. С компетентен дизайн первазът на прозореца може радикално да трансформира вътрешността на вашия дом и да се превърне в един от най-удобните и уютни ъгли за работа или почивка.

Споделете тези прекрасни идеи с приятелите си в социалните мрежи!

loading…