Хороскоп за днес, 25 януари – Една от зодиите в четвъртък-Ще разберете, че някой дълго време ви е лъгал

loading…


Хороскоп за днес Овен

Работа, работа и пак работа, това ще е което ще ви спаси от лошите мисли днес. Неимоверните ви усилия в тази насока ще ви подействат Това ще подейства добре, както на психиката ви, така и на професионалното ви развитие.

Хороскоп за днес Телец

Този четвъртък може да разберете, че някой дълго време ви е лъгал.

Не се обвинявайте, че не желаете да продължите отношенията си с него. Продължете напред, но и не мислете за отмъщение. Отървали сте се.
Хороскоп за днес Близнаци 

Този четвъртък представителите на знака трябва да пазят костите си. Не се претоварвайте с носенето на тежки неща, особено ако имате проблеми с гърба или кръста.

Хороскоп за днес Рак

Този четвъртък някои от вас ще получат признание, което ще ги изстреля на върховете в областта, в която се развиват. Сега скромността ви е противопоказна. Имайте самочувствие, проявявайте качествата си смело и вярвайте в успеха.

Хороскоп за днес Лъв 

Този четвъртък ще затвърдите позицията си, като проявите завидни качества на лидер, умение за решаване на организаторски въпроси, както в работата, така и в личния живот. Силата ви сега ще бъде в придвижването на финансите и успешното ръководство.

Хороскоп за днес Дева

Този четвъртък големината на плановете ви може да доведе до недостиг на финанси. Ще ви се иска да действате със замах, но затова ще ви трябва сериозна финансова инжекция.

Хороскоп за днес Везни

Този четвъртък се опитайте да не проявявате прекалено ярко емоциите си и ги насочвайте в градивна дейност. Ако ви иде да се навикате на някого, най-добре бройте до 100, а вечерта отидете на потичате в парка или нарисувайте емоциите си върху белия лист.

Хороскоп за днес Скорпион

Този четвъртък бъдете пестеливи и скромни. Опитайте се да парирате молби за заеми, които ще бъдат отправени към вас. В любовта не бъдете подозрителни. Понякога бръмбарите в главата ви са повече от здравословния брой.

Хороскоп за днес Стрелец

Този четвъртък не си позволявайте да губите търпение като отговор на агресия към вас, тъй като това ще ви струва много привилегии, които вече сте постигнали. Сега ще бъдете устремени към по-възвишени чувства. Физическата близост няма да ви е достатъчна и ще искате нещо повече.

Хороскоп за днес Козирог

През този ден ще са ви необходими много сили и енергия, в противен случай едва ли ще можете да постигнете, така жадувания успех. Ще ви се наложи да направите много жертви, но поне една от целите, които сте си поставили ще бъде постигната.

Хороскоп за днес Водолей

Този четвъртък не отлагайте посещението при лекаря и направете необходимите изследвания ако вече дълго време не се чувствате добре. Ако чакате отговор от страна на друг човек, не го притискайте. Така рискувате да чуете нещо, което не искате.

Хороскоп за днес Риби 

Този четвъртък се подгответе за много контакти и общуване. Някои от тях няма да в и бъдат особено приятно, но ще се наложи да контактувате с определени хора в работата. Няма как.

loading…