Ето как часът, в който сме родени влияе върху нашия характер и нашето бъдеще! Провери!

loading…


Знаеш ли, че часът на раждането действително влияе върху нашата личност? Някои хора вярват, че той може да определи нашия начин на живот, нашите таланти, дори в частност и нашия характер. Нали нищо случайно няма на този свят… Ако знаеш приблизително часа на своето раждане, можеш да видиш какво разкрива това за теб.

 

Между 00:00 и 2:00:

Вие се чувствате по-уверени и комфортно в социални ситуации, които са ви познати. Винаги търсите стабилност и сигурност и затова повечето хора ви мислят за доста дистанциран човек. Искате да се образовате и да насърчите хората да живеят с положителни социални ценности. Вашето семейство е приоритет номер едно.

Между 2:00 и 4:00:

Вие сте нервен и любопитен, винаги търсите нещо ново. Прекрасен събеседник и верен приятел. Обичате да четете, да пишете и да пътувате, но предпочитате леки спортни дейности.

Между 4:00 и 6:00:

Вие трябва да се научите, как да отстоявате себе си. Загрижени за запазване на ресурсите и ви е грижа за бъдещето. Обичате да помагате и това мотивира хората около вас. Романтичен сте, но понякога сте малко инат.

Между 6:00 и 8:00

Вие се чувствате прекрасно във всяка артистична сфера. Имате нужда да се чувствате специален и важен, освен това изисквате много от самите вас. Имате прекомерна нужда да одобрение. Вие сте естествен лидер, който може да бъде твърде деспотичен понякога.

Между 8:00 и 10:00

Вие сте много чувствителен. Медитацията ви кара да се почувствате спокойни и обновени. Харесва ви да прекарвате времето сами и не търсите слава. Искате да дадете на другите мир и хармония в техните души.

Между 10:00 и 12:00


Имате отворен характер. Искате да бъдете с тези, които споделят вашите интереси. Вие сте добър отборен играч и знаете, как да сближавате хората. Вие винаги сте в търсене на нови приятели, страхотни моменти и забавни преживявания.

Между 12:00 и 14:00

Вие сте амбициозен и отговорен човек, който знае, как да се справя ефективно с всякакви задачи. Имате нужда да се възхищавате на някого, който знае точно какво иска, но бъдете внимателни: вашите професионални постижения могат да застрашат вашия личен живот.

Между 14:00 и 16:00

Вие сте много активни и с приключенски дух. Вие отричате рутината и постоянството. Винаги готови да изследвате нещо ново. Нетърпеливи, що се отнася до разширяване на кръгозора и вие постоянно търсите отговори на най-трудните философски въпроси.

Между 16:00 и 18:00

Вие сте позитивен и енергичен човек, който има жажда за решаване на най-големите загадки на живота. Често се чувствате твърде уплашени, за да се отворите към някого и да споделите чувствата си. Вие не вземате нищо за даденост, особено доверието и любовта.

Между 18:00 и 20:00

Вие имате един специален подарък: можете да се чувствате нуждите на другите и имате невероятна способност да се поставите в обувките на другите. Вие определено не сте конфликтна личност.

Между 20:00 и 22:00

Вие сте брилянтен актьор в поддържаща роля. За да се чувствате добре, няма нужда да играете главния герой – вие се чувствате чудесно, когато помага на другите хора. Искате да бъдете оценен от другите. Перфекционист и определено не ви се нрави допускането на грешки.

Между 22:00 и 00:00


Знаете точно, кой сте и какво искате. Блестите с радост и жизненост. Цените креативността и копнеете за внимание и слава. За да постигнете целите си, доста често се издигате отвъд границите ви.

loading…