За съжаление, докторът не се вълнуваше, когато беше помолен да даде име на бебето, защото нещо друго беше много по-важно

loading…


Хората, които страдат най-много от войната са винаги тези, които нямат нищо общо с нейната кауза! Такъв е случаят в тази болница, когато жена в напреднала бременност е била ранена от бомба и доведена по спешност. Екип от лекари се бори за нейния живот и този на нейното неродено бебе, може би това е една много по-тежка „битка“, в която всички вместо да разрушат нещо, те искат да запазят – да запазят живота на невинните!

Видеото, което ще видиш, ще остави отпечатък завинаги у теб, но то провокира много въпроси и коментари! Не трябва да бъдем безразлични към нещата, които се случват около нас!

В момента, когато малкото невинно бебе отваря своите очи, може би това е най-хубавият момент, защото доказва, че лекарите са истински герои, доказва борбения дух за живот! По време на война, по време на толкова тежки моменти, те намират железни нерви и правят невъзможното за спасяване на човешки живот. Те заслужават уважение за работата, която са свършили! Адмирации!

loading…